1. Must_try :: Droam… internet buiten NL

    Recent was ik een weekje in het buitenland (lees: lekker op vakantie). Vlak daarvoor liep ik op The Next Web tegen een beursstandje van Droam aan. Bij dit nieuwe Nederlandse bedrijf leende ik een apparaatje dat mobiel internet in het buitenland goedkoper en makkelijker maakt. Je huurt namelijk een device dat tegen lage tarieven 50MB mobiele dataverkeer per dag ter beschikking stelt. En dat gebruikt kan worden voor 5 mobiele apparaten tegelijk.

    De Droam is mij en mijn reisgenoten super bevallen. Een absolute aanradar om hoge kosten voor dataverkeer in het buitenland te voorkomen.

    Een andere oplossing hiervoor is overigens de iPhone app Onavo. Deze handige app zorgt dat al je dataverkeer in het buitenland via een andere server verloopt en wordt gecompressed. Hierdoor verbruik je ca. 50% minder data en ook dit scheelt geld. Download Onavo hier en klik hier om een Droam te huren.

    Dit bericht hoort bij de eerdere post :: De rol van influentials en ‘earned media’


reacties