1. Nieuw… “An Extra Shot”. Mijn dagelijkse audiosnack

    Vanaf vandaag ben ik iets nieuws gestart. Een dagelijkse, persoonlijke audioshow van maximaal 3 minuten. Deze snack is te beluisteren via de nieuwe applicatie Cappuccino.

    Download de app en gebruik mijn unieke¬†uitnodigingscode 314691 (verandert wekelijks, check mijn LinkedIn-posts voor de laatste code) om naar “An Extra Shot” te luisteren. ¬†

    Wat kan je verwachten? Elke dag deel ik waar het hart van vol is: inspiratie, inzichten, life hacks en luister-, lees en kijktips. Ik doe dit met Cappuccino omdat dit een nieuwe manier is van verhalen delen en omdat ik zelf luisteren veel prettiger vind dan lezen en kijken. Veel plezier en bedankt voor het luisteren.

    Beluister eventueel mijn trailer (op Spotify) hier:


reacties