1. Bedankt voor het luisteren

    Vanaf 1 december jongstleden ben ik gestart met een audioshow op Cappuccino. “An Extra Shot” geeft dagelijks inspiratie, inzichten en life hacks. Waar het hart van vol is, loopt “An Extra Shot” van over.

    INTERESSE? Download de Cappuccino app en gebruik mijn persoonlijke uitnodigingscode 006883 (deze verandert regelmatig, dus check eventueel mijn LinkedIn- of Twitter-posts voor de laatste code als deze niet werkt).

    FEEDBACK? Uiteraard ben ik zeer benieuwd naar je mening over “An Extra Shot” op Cappuccino. Wil je deze 5 vragen invullen? Dankjewel.

    SHOWNOTES Laatstgenoemd Boekbespreking “Winners give it All” van Ed Sier door Ronald VoornThe Complete List of Trump’s Twitter Insults (2015-2021), Reniew The Book Innovation Award, Tel de Sterren – Stef Bos Luisteren 10 Minuten podcast over de Innovation Graveyard (2007)The Art of Sleep podcast van RitualsMcKinsey podcast over ‘Better decision makingDe Woordenschat podcasthand picked muziekPodcast Tiny HabitsSinterklaas in 8DGesprek Rob Wijnberg en Rolf Dobelli over Media Fasting, HelloMaas Podcast met Boukje Taphoorn CMO Bol.com Lezen Blog Tadek SolarzProfessor Podcast in MarketingTribuneBartjens in FD over verkoop FlindersBoek Voetbalstad Buenos Aires“Heineken’s podcast raast de wereld rond” (2004)innovatie econoom Mariana Mazzucato in het NRC10 trends in media volgens Caratnieuwsbrief Gert KootInstacart in WSJ, Harry & Meghan op SpotifyBrand Programming presentatie, Statement Being There “HOPE” Kijken Fast Moving Targets, Jiro Dreams of Sushi docuWorld Music 2020 videoCMO Adidas over ShortismFHV docuEffies 2020 terug kijken, ‘Tonya filmICARUS docu Kopen Lowlander o.oo% Wit (smaak zeker ok), Hyperice Hypervolt GO (nu al beste aankoop 2021)Blue Bottle Coffee (heerlijk) Useful of playful LunchClub, Retriever Media Informatie, eTorro beleggenProduct School van Erwin BlomY-Combinator, The Startup School1 Second Every Day appCrisp app Overig Creativiteit met een Capital CFoundation for Natural Leadership

     


reacties