1. BrandGossip :: veel besproken

    De afgelopen maanden zijn we bij TBWA\ bezig geweest met de ontwikkeling van BrandGossip. Dit is een handige TEQUILA\ tool die marketeers helpt bij een beeld krijgen van hoe er over je merk wordt gesproken. 

    Met BrandGossip is 1 zoekopdracht per week voldoende om op de hoogte te blijven. Het is tevens mogelijk om je te abonneren op een persoonlijke RSS-feed. Hiermee krijg je alle nieuwtjes automatisch in je RSS-reader. Op de site staan alle FAQ’s. 

    Belangrijk om te vermelden is dat de beta-versie van BrandGossip nu online staat. De laatste fine-tuning vindt namelijk nog plaats.

    Op Molblog is er al een stukje verschenen over deze dienst. Dit omdat ik BrandGossip kort heb genoemd op het Word-of-Mouth congres. De dame die dit schreef, heeft me ook in een discussie op dezelfde site getrokken. Wat een Word-of-Mouth congresje allemaal niet los maakt…


reacties