1. Sunny San Francisco

    Samen met Marco Boender heb ik twee dagen gewerkt aan de B2C-strategie van een Silicon Valley startup. Na 48 uur buffelen, zijn we samen met de CEO, de CTO en de CMO (de zogenaamde C-suite) gekomen tot een content model & nieuwe functionaliteiten voor de site,  hebben we het merk verder gedefinieerd en zijn de eerste lijnen gezet voor het communicatieplan. 

    De startup begeeft zich in de mobiele industrie. Amerika liep traditiegetrouw achter op Europa. Door de enorme investeringen die grote operators en Venture Capitalists op dit moment doen, lijken de interessante, nieuwe mobiele ontwikkelingen van Nokialand te verschuiven naar Silicon Valley. 

    Los van werk, zijn we nog even in Frisco geweest. Wat een heerlijke stad. Met super weer. 20 graden en een zonnetje. Het is jammer dat het lang vliegen is, want anders zou ik best wel een paar keertjes per jaar wat ‘Silicon Valley vibes’ in San Francisco en omgeving willen opdoen


reacties