1. Vuurwerkcampagne niet gezien? Mooi!

    ‘Heb helemaal geen vuurwerkcampagne gezien dit jaar!’ hoorde ik de afgelopen week geregeld van vrienden en bekenden ‘daar waren jullie toch mee bezig?’. Mooi. Doel bereikt. 

    Deze keer was er namelijk voor een nieuwe aanpak gekozen. Niet tv als startpunt (met waste, sorry vrienden en bekenden), maar moderne direct marketing! De doelgroep (met een focus op jongens 15-16) is namelijk vooral online bereikt via Hyves, MSN, Sugababes, Youtube, weblogs en scholierensites. Tevens zijn adwords ingezet bij Google, heeft HotSMS een mobiele campagne verzorgd en is er veel tijd gestoken in PR. Leuk om te vertellen is dat de Vuurwerkcampagne dit keer anders tot stand is gekomen dan voorheen. De ontwikkeling van de contactstrategie en het creatieve werk was volledig geintegreerd. En vond plaats in samenwerking met onder andere Hyves en MSN. Dit alles heeft geresulteerd in een succesvolle campagne (de definitieve rapportages worden nu gemaakt) die naadloos aansloot bij de mediaconsumptie en belevingswereld van de doelgroep. 

    En voor mijn vrienden en bekenden…. Bekijk hier de filmpes, de Hyves van onze chinees en de website.


reacties