1. BrandGossip :: official launch

  Vorige week is BrandGossip officieel gelanceerd. In de Adformatie stond een artikel en de eerste stukjes verschijnen op de bekende weblogs. De komende weken staan in het teken van de internationale uitrol en presentaties aan klanten. Dat wordt spannend & leuk dus.

  Dat het domein van BrandGossip hot is, bewijst het grote artikel dat afgelopen maandag in de International Herald Tribune stond (met als kop ‘Branding’s new buzz: a deep search of blogs’). 

  Steeds meer marketeers realiseren zich dat de invloed van  ‘user generated media’ en de blogosphere enorm is en -naast BrandGossip- storten grote bedrijven als A.C. Nielsen zich op deze ontwikkeling. 

  Zij hebben inmiddels BuzzMetrics. Met deze dienst krijg je toegang tot informatie over waarden, behoeftes en meningen van miljoenen consumenten, die volgens A.C. Nielsen nieuwe marketing trends veroorzaken. Ook zeer interessant om in de gaten te houden dus.

   

  Items op weblogs:

  TBWA\ lanceert BrandGossip officieel

  Wat doet je merk online


reacties