1. Qi-p the spirit alive…

    Vorige week nam mijn vriend Remko Posthuma afscheid van Qi. Hij heeft er net geen 10 jaar opzitten en is de laatste founder die het bedrijf verlaat. Er was een goed feest bij Odessa, waar naast de huidige 35 Qi-ers de andere founders en een aantal oude medewerkers waren uitgenodigd. 

    Best raar om na 1½  jaar weer bij je ‘eigen’ bedrijf te zijn… Maar ik moet zeggen, de sfeer was top, veel leuke (nieuwe) mensen en uiteraard goede verhalen over lopende projecten voor onder andere KPN, SNS Bank, Philips, Amstel en natuurlijk Heineken.

    Met het thema ‘Qi volgens me’ (ik in het Engels) gaf Remko -op verzoek van de nieuwe managing director- een speech over de DNA van Qi. Het thema was teamwork; de klik tussen mensen en het respect voor en de ‘drive’ van de verschillende disciplines binnen het bedrijf.  De details zal in achterwegen laten, Coke heeft immers ook nooit haar formule bekend gemaakt ;-). Zonder gekheid… het was een beetje lawaaiig, ik heb het grootste gedeelte van het verhaal helaas gemist.

    Ik wens in ieder geval Rogier, Djanko, Bram, Sebastiaan en natuurlijk de rest van Qi veel succes in het leven na de founders. En… Qi-p the spirit alive!


reacties