1. Blue Man Group :: over vernieuwing gesproken

    Van de week met wat vrienden, vriendinnen en mijn vrouw naar Blue Man Group geweest. In de Theater Fabriek in Amsterdam. Voor wie er nog niet van gehoord heeft, Blue Man Group is een veelzijdige organisatie die zich bezighoudt met het creëren van innovatieve, multimediale vormen van kunst & entertainment. Kijk zelf even naar hun site en klik zeker even op multimediaal. Echt waanzinnig!

    De Blue Man Group heeft ‘tags’ als visueel, excentriek, creatief, multimediaal, ritmisch, explosief, technologisch, humor, theater en kunst. En niet te vergeten interactief. Vooral voor mijn vrouw. Zij werd door een van de Blue Man uit het publiek gehaald. Zeker 10 minuten lachwekkende ‘co-creation’ volgde. 

    Mooi om te zien hoe een eeuwenoud iets als theater (toch) weer vernieuwend kan zijn. Dankzij ‘blauwe’ anders-denkers die creativiteit met kennis van nieuwe technologie en interactiviteit combineren. Ook in deze industrie geldt…. The future is already here. It’s just not evenly distributed yet!

     


reacties