1. SpinAwards :: Nothing changed. Really.

    De nominaties van de SpinAwards zijn bekend. En… het begint een beetje saai te worden in online Nederland. Wederom zijn Heineken en Unilever de grote (bijna) winnaars onder de adverteerders en bij de bureau‘s staan in het toprijtje –in lijn met de afgelopen jaren- Qi, LEMZ en MediaRepublic.

    Van harte gefeliciteerd allemaal uiteraard. Super gedaan. Nu zien of de prijzenverdeling in lijn hiermee komt of dat er nog verrassingen zijn. Het laatste verwacht ik eigenlijk niet en de toon is in ieder geval al (weer) gezet.  We will see. 5 april aanstaande meer hierover. Dan is de SpinAwards-uitreiking.

    Overigens. Baal er om eerlijk te zijn toch wel van dat BrandGossip & de Vuurwerkcampagne niet zijn genomineerd. Als oud jurylid en serial Spinwinnaar vond ik ze wel Spinwaardig… Maar dat zal iedereen wel vinden die zijn of haar case niet genomineerd heeft zien worden…


reacties