1. TEQUILA\ online naar Agency.com

    Afgelopen donderdag werd het bekend gemaakt: de online activiteiten van TEQUILA\ Amsterdam gaan over naar Agency.com. Samen met meer dan 20 man/vrouw staff. Met deze verandering ben ik de afgelopen weken erg druk geweest. Agency.com is sinds kort ook onderdeel van TBWA\ Nederland en iedereen die een beetje de internethype heeft gevolgd kent dit bureau. 

    Ik krijg veel de vraag… is dit nu een stap vooruit of een stap achter-uit?!? In het kader van de integratie, cross mediaal werk en zo…. 

    Nou, ik denk toch het eerste. Met een ambitieus bedrijf van ruim 45 professionals zijn we met stip binnen gekomen in de top 3 van de grootste interactieve communicatiebureaus in Nederland. En nog eens met de creativiteit van een hotshop en genoeg kritische massa om alle disciplines binnen een multimediabedrijf goed te kunnen bezetten. 

    Verder zal de afdeling Strategie & Innovatie binnen TBWA\ een belangrijke rol gaan spelen in interactiviteit een nog prominentere plek te geven binnen de (merk-)strategie van onze klanten. Wat wil je nog meer?

    Maar natuurlijk. Time will tell… Nu eerst hard aan de slag.


reacties