1. IDEO :: Tough competition

    TBWA\ wil in 2010 in de top staan van de meest creatieve bedrijven in de wereld. De top 50 van meest innovatieve bedrijven -niet helemaal hetzelfde, maar met vergelijkbare bedrijven- is recent weer uitgekomen en wordt, net als afgelopen jaar, aangevoerd door Apple.

    Op nr. 2 staat Google en daarna komen bedrijven als Toyota, GE, Microsoft en Procter & Gamble. De volledige lijst staat hier

    De eerste creatieve dienstverlener in de lijst is IDEO. Dit bedrijf uit Paolo Alto staat op nr. 28. IDEO helpt bedrijven te innoveren met behulp van design. Ze ontwikkelen producten, diensten, ruimtes, media en op software gebaseerde interactieve installaties. Een top creatief bedrijf en ‘tough competition’ al met al…

    Het mooie is dat IDEO haar manier van werken voor iedereen toegankelijk heeft gemaakt. De IDEO Method Cards geven 51 manieren die dit bedrijf gebruikt om tot vernieuwende ideeën te komen. Er zijn vier categorieën: Learn, Look, Ask & Try. 

    Ik heb ze in ieder geval direct besteld. Op naar de top… 😉


reacties