1. Leaving TBWA\

    Na twee jaar met veel plezier naar de Prof. Keesomlaan 8 te zijn gegaan, wordt het tijd om weer te gaan ondernemen. Hoe mijn tijdsbesteding er de komende maanden uit gaat zien, weet ik nog niet precies (los van vakantie ;-)). 

    Wel weet ik dat ik meer de ‘products’- en de ondernemende kant van het digitale medialandschap op wil. Bijvoorbeeld door het onderscheidende vermogen van merken tastbaar te maken middels ‘branded applications’ (neem BrandGossip voor TBWA\) of door -voor eigen rekening & risico, gefund of in opdracht- nieuwe en innovatieve mediaproducten of -diensten te ontwikkelen. 

    Verder kan iedereen die een goed idee heeft, mijn mening of advies wil hebben, behoefte heeft aan een ‘second opinion’ of met wilde plannen bezig is uiteraard altijd bellen of mailen voor een afspraak. 

    Dus vanaf 1/10 aanstaande: Into the great wide open…


reacties