1. iPhone :: myPhone

    De afgelopen weken heb ik met de iPhone van Apple gespeeld. Een collega heeft er eentje gehackt en alles, behalve het bellen, werkte prima (dit laatste is overigens volgens de tech blogs nog een kwestie van een paar uurtjes solderen). 

    De belangrijkste plussen zijn wat mij betreft de fantastische user interface en de naadloze afstemming tussen de iPhone en iTunes. Dankzij het touch screen is de iPod functie gebruiksvriendelijker dan ooit, is het bekijken van foto’s een feest en werken alle andere functies -in combinatie met maar een knop- als een zonnetje. De iTunes omgeving beheert super makkelijk alle foto’s, video’s, mailboxen en ook je adressenboek en je agenda (die weer sync-t met bijvoorbeeld iGoogle). 

    Natuurlijk lees ik ook de kritische geluiden over de iPhone in de kranten en online. Maar volgens mij mankeerde er ook wel het een en ander aan de eerste iPod en is het allemaal best goed gekomen (en dat is de understatement van het jaar!).


reacties