1. Aan het werk bij Hyves

    Naast 2008 werk ik sinds afgelopen donderdag ook voor Hyves. Hét sociale netwerk van Nederland. Met meer dan 1,1 miljoen unieke bezoekers per dag…. Ontzettend interessant om te horen waar ze allemaal mee bezig zijn, vooral de ontwikkelingen rond Open Social en het nieuws van vorige week over Hyves op TV & TV op Hyves.

    Ik ga de komende tijd onder meer aan de slag met de extra waarde die sociale netwerken creëren voor adverteerders door de interactie tussen merken en consumenten en de communicatie over merken tussen consumenten onderling. Binnenkort meer over mijn werkzaamheden bij Hyves.

    Als je op Hyves zit, stuur me dan een uitnodiging want ik kan nog wel wat vrienden gebruiken 😉 (ondanks mijn lidmaatschap sinds 2004…).

    En als je een energiek kantoor zoekt op de gracht, Hyves gaat verhuizen naar een paar deuren verder en het huidige pand staat dan ook te huur!

     


reacties