1. Marketing Top100 :: Met stip op de 14e plaats

    In het Tijdschrift van Marketing van deze maand staat de Marketing Top100. Dit jaar met Herwin van den Berg van Heineken op 1. Tot mijn prettige & grote verbazing ben ik op deze lijst binnengekomen op de 14e plaats. Net na -onder meer- Hans Hagemaars van ING, Baptiest Coopmans van KPN en Frank Weijers van Unilever en voor veel marketeers waar ik een hoop respect voor heb. Ben overigens de tweede marketeer in de Top100 zonder 1 cent mediageld 😉

    In het zelfde blad staat ook een artikel over de ‘top of mind’ issues waar marketeers op interactief gebied tegenaan lopen. Samen met Stephan Fellinger -onder meer de voorzitter van de SpinAwards- heb ik mogen reageren op de barriers die te maken hebben met effectiviteitsmetingen, het managen van innovatie en natuurlijk de integratie tussen on- en offline. Interesse? Klik hier voor een abonnement! Of lees een samenvatting op Molblog.


reacties