1. wiiPhone :: yPhone :: mePhone

  De nieuwe software voor de iPhone is top (ook op een eerste generatie vintage iPhone ;-)). De kinderziektes zijn er inmiddels allemaal wel uit en er zijn weer mooie nieuwe features. Het leukste vind ik de App Store, een winkel voor handige tools, spelletjes en programma’s. Nu netjes geïntegreerd met iTunes.

  Gisteren heb ik het spel Crash Bandicoot Nitro Kart 3D geïnstalleerd. Echt super. De besturing van je raceautootje in een mooie 3D wereld reageert op het bewegen van je iPhone. Net als met een wii. Gaaf gemaakt en weer een volgende stap in de user experience van een mobieltje.

  Hyves heeft een speciale iPhone variant ontwikkeld. En terecht. Nu al maakt 1 op de 20 mobiele surfers op Hyves gebruik van de Apple telefoon. Best veel voor een toestel dat tot vorige week officieel niet te koop was in Nederland….

  Dankzij de handige iPhone shortcuts voor webpagina’s heb ik nu een Hyves button op mijn bureaublad gezet. Zo makkelijk maak je van je iPhone een yPhone…

  MobileMe is de nieuwe .mac. Het wordt hiermee nog gemakkelijker om al je Apple-apparaten met elkaar te sync-en en al je informatie overall up-to-date te hebben. Een verbinding met een draadje tussen een iPhone en je Mac is dus niet langer meer nodig. En push mail werkt nu ook zoals het hoort. Goed nieuws dus.

  Apple wil alleen in emailadressen @mac.com vervangen door @me.com. Dit maakt mijn iPhone ook een beetje een mePhone. Ik kan alleen voorlopig niet wennen aan het idee dat ik waarschijnlijk binnen afzienbare termijn afscheid moet gaan nemen van mijn oude, vertrouwde mac-emailadres…

   


reacties