1. Nieuws :: Martijn Sengers versterkt 2008

    [Persbericht] Met ingang van 1 oktober gaat Martijn Sengers (35) naar 2008. Sengers werkte als creatief directeur bij Euro RSCG 4D. In deze positie won hij meer dan 20 nationale en internationale prijzen voor pan-europese, interactieve campagnes als Volvo The Hunt en de Nokia Game en Nokia 20Lives.

    Bij 2008 vervult Martijn Sengers dezelfde positie en gaat hij samenwerken met de creatieve partners van 2008 Béla Stamenkovits, Ramon Stalenhoef en Mischa Schreuder. En met creatieven Liat Azulay en Jeroen de Korte, een team dat recent overstapte van Lowe naar 2008.

    “Toetreding tot 2008 is voor mij persoonlijk een logische vervolgstap. Ik heb mezelf nooit beschouwd als een pur sang online creatief. Bij 2008 werken ze van nature geïntegreerd. Daarnaast staat bij 2008 kwaliteit voorop”, aldus Martijn Sengers.

    Béla Stamenkovits is uiteraard blij met de komst van Sengers. “Onze ambitie om creatieve oplossingen te ontwikkelen vraagt om steeds meer kennis van moderne storytelling. We hadden natuurlijk al Jeroen de Bakker, maar met Martijn erbij is onze opstelling voor 2009 nog beter.”.


reacties