1. Spaces to be

  Dauphine in Amsterdam is een bijzonder café restaurant. Een third place: een plek tussen thuis en kantoor. Een unieke locatie voor mobiele werkers. Je hebt er namelijk lekkere koffie, altijd werkende, gratis wifi en je komt er altijd wel een paar bekenden tegen.

  Verder is Dauphine naast het Amstel treinstation, makkelijk te bereiken met de auto via de ring, kan je er makkelijk parkeren in de garage en zijn er voldoende stopcontacten waarmee je je laptop of mobiele telefoon even kunt opladen. Doordat de redacties van BNR Radio en het Financieele Dagblad in hetzelfde pand zitten, ligt er ook dagelijks nog eens een gratis zalmroze krant. Eigenlijk heb je als ZZP-er geen kantoor meer nodig, log gewoon in bij Dauphine.

  Maar er zijn meer kapers op de kust om mobiele werkers te faciliteren. Binnenkort opent Spaces officieel haar deuren. Dit is een omgebouwd gemeente gebouw op de Herengracht. Daar kan je flexibel m2 huren en er zijn speciale, betaalbare werkplekken voor zelfstandigen.

  Ook heeft Spaces een gezellige koffiecorner, 7 (te huren) gemeenschappelijke vergaderzalen en een ‘cosy’ bibliotheek. Ook hier zijn parkeerplaatsen beschikbaar en door de mix in het pand van startende en innovatieve bedrijfjes en ZZP-ers, is Spaces een bruisende ‘melting pot’ waar je nu al veel bekenden tegenkomt.

  Tot snel in Dauphine of Spaces, mijn favoriete Spaces to be…

   

  Foto’s zijn van Spaces.


reacties