1. EredivisieLive :: nu met speelschema AdWords

    Bij 2008 zijn we met de afgelopen maanden druk geweest met de lancering van EredivisieLive, het eigen digitale kanaal van de clubs uit de Eredivisie. En met succes. Recent werd namelijk bekend dat dit nieuwe initiatief al na 3 weken 200.000 abonnees had en dat dit meer was dan verwacht.

    Los van tv, print, radio, telemarketing, PR en ondermeer events is er fors ingezet op online. Om reclame-effecten als bekendheid en waardering te bewerkstelligen, maar natuurlijk ook om leads te genereren.

    Dit was best een klus, mede omdat de distributeurs de abonnementen moeten afsluiten. De gehele lead generation hebben we gedaan met Buro88, Rhinocreations en Depascor. De middelen die worden ingezet zijn ondermeer affiliate deals, direct response campagnes, seeding en natuurlijk Google AdWords.

    Gisteren kwam ikzelf een heel klein EredivisieLive advertentietje tegen. In een Gmailtje over voetbal dit weekend popte niet geheel toevallig (lees: geheel niet toevallig) het bovenstaande AdWord op. Een van onze nieuwe, wekelijkse serie speelschema-advertentie. Toch gaaf wat je tegenwoordig allemaal kunt doen om actueel en relevant te zijn. En… om te zien dat alle kleine beetjes helpen!


reacties