1. Artikel EredivisieLive in de nieuwe Emerce

    In de Emerce van deze maand staat een artikel over de succesvolle introductie van EredivisieLive. In een interview heb ik de strategie, de doelstellingen, de resultaten (al meer dan 300.000 abonnees eind vorig jaar) en de knelpunten van de lancering van dit digitale kanaal mogen toelichten.

    Het stuk geeft een goed beeld van een geïntegreerde campagne die massamedia, events, pr, community management, de inzet van clubmedia & distributeurs, promoties, vernieuwende online media-inzet en gerichte lead generation combineert. Ook wordt toegelicht hoe de campagne aan de hand van continu onderzoek is aangepast en op welke manier we aankoopdrempels middels communicatie hebben weggenomen. Meer… in de nieuwe Emerce.

    Aan de campagne werken naast 2009 de volgende partijen mee: Endemol, Depascor, Davinci, Kobalt, MeMo2, Rhinocreations en Buro88.


reacties