1. Nieuwe brand utility :: Zonnerader.nl

  Vandaag hebben Wieckse en 2009 Zonneradar.nl gelanceerd. Een ‘branded application‘ die aangeeft waar de zon schijnt in Nederland.

  De afgelopen maanden hebben we 55 zonneradars geïnstalleerd op grote, zonovergoten terrassen in heel Nederland. En er volgen er snel meer. Dankzij deze infrastructuur (en geavanceerde technologie…) kunnen we met een vertraging van 2 minuten aangeven waar, wanneer en in welke mate de zon schijnt. Dankzij Zonneradar.nl kan je dus optimaal van de zon genieten. Met een Wieckse Witte of Rosé uiteraard.

  De lancering van deze nieuwe dienst vond vandaag plaats in Het Blauwe Theehuis in het Amsterdamse Vondelpark. De bekende weervrouw Helga van Leur opende deze applicatie van Wieckse officieel en Stevie Ann speelde haar nieuwe singel ‘Welcome the sun’ (zie foto). Deze vrolijke zomerhit is speciaal voor Wieckse ontwikkeld.

  Vandaag was er overigens direct al aandacht voor Zonneradar.nl. Niet alleen online, maar ook onder andere bij Qmusic en BNR Radio.

  Zonnerader.nl maakt onderdeel uit van een nieuwe geïntegreerde campagne die 2009 ontwikkelde voor dit biermerk van Heineken Brouwerijen. Meer hierover volgt de komende weken.

  Item op ANP:

   


reacties