1. CHANGE IS GOOD! (en vakantie ook…)

    ‘CHANGE IS GOOD’ was jaren geleden de tekst  op de cover van de ‘special edition’ van het succesvolle Amerikaanse tech lifestyle magazine Fast Company. Tijdens hun 5-jarige bestaan. Niet eerder was ik een kreet tegen gekomen die -gevoelsmatig- aangeeft waar ik in geloof & dagelijks mee bezig ben….

    Veranderen is wat mij betreft essentieel. Je moet je elke dag weer aanpassen aan een wereld die continu in beweging is. Om te overleven en om eerder dan anderen te profiteren van nieuwe kansen. Veranderen betekent strijd met de ‘status quo’. Niet op de automatische piloot handelen. Continue van alles en nog wat ter discussie stellen. Geloven dat je vandaag weer betere ideeën hebt dan gisteren (& anderen daar weer van overtuigen…). Mensen om je heen verzamelen die ook zo denken & handelen en hen continu meenemen in nieuwe ‘beliefs’. Ze altijd stimuleren om anders te denken, maar hen ook geregeld tot waanzin drijven door keer op keer weer andere eisen te stellen en continu (& tot vervelens aan toe) van mening te veranderen. Hoe dan ook… CHANGE IS GOOD!

    Maar veranderen is niet alleen dat, maar ook vermoeiend. Daarom de komende weken lekker op vakantie…. Een fijne zomer & tot snel!

     


reacties