1. Teamlink in het nieuws

    Vorige week was de introductie van Teamlink, een handige tool speciaal ontwikkeld door Amstel (& de KNVB) om senior amateurvoetballers te faciliteren. Deze brand utility en het communicatieplatform is ontwikkeld door 2009, uiteraard in samenwerking met een hoop andere partijen zoals US Media (Flash), ISM (technologie), Newslab (PR), Zigila (naamontwikkeling), Doom&Dickson (TV & print), Kobalt (TV inkoop), BrandWebbing (online mediastrategie) en een hoop freelancers bij 2009.

    Aandacht voor Teamlink is er genoeg in de pers. Hier een kleine selectie. Artikel in de Adformatie. Artikel in De Telegraaf. Video-verslag van de launch van het ANP. Blogpost op Marketingfacts (met leuke discussie) en blogpost op MolBlog (de blog van het Tijdschrift van Marketing).


reacties