1. Ook een second opinion op uw 2010 plannen?

    Het is bijna het eind van het jaar. Dus… de plannensmederij van veel merketeers voor volgend jaar komt in een definitieve fase. Afgelopen week heb ik voor een klant naar de strategie en marketingkalender voor het komend jaar gekeken. En de vraag beantwoord ‘wat zou ik (anders) doen als ik het in 2010 voor het zeggen had…’.

    Uiteraard doe ik dit vanuit mijn kennis van en visie op het snel veranderende medialandschap. Hierbij kijk ik naar de rol van online als massamedium en de mogelijkheden om interactiviteit (definitief) als strategie in te zetten. Budgetallocatie (24/7 aanwezigheid vs campagnes) en advies met betrekking tot fasering en effectmetingen horen bij het advies.

    Mocht u uw plannen tegen het licht willen houden, aarzel dan niet om mij te contacten… šŸ™‚


reacties