1. Zonneradar van Wieckse wint innovatieprijs

    Na de Cyberlion in Cannes is Zonneradar.nl nu ook bij de SponsorRing – de prijs in Nederland op het gebied van sponsoring en branded content- in de prijzen gevallen. De overwinning was in de categorie innovatie waarin de Bacardi Mojito-champagne op Hyves en vernieuwende Rabobank Tour de Frans-iPhone app werden verslagen. Super. Hieronder het juryrapport… en eh. Op de zon!

    “Zonnedarar.nl is een slim, innovatief en geïntegreerd platform dat Wieckse in staat stelt om een belangrijk en relevant domein te claimen: het zonnige terras. Met een beperkt budget is een campagne gerealiseerd die de merkbekendheid en de merkvoorkeur van Wieckse in 2009 heeft laten groeien. Met als uitkomst een groei in volumes. Zonneradar.nl is dus niet alleen een leuk, innovatief idee, maar heeft ook effect. Om naast Buienradar.nl de Zonneradar.nl te introduceren is een supervondst”


reacties