1. Artikel Brand Utilities in het FD

    Vorige week ben ik geïnterviewd door Richard Smit van Het Financieele Dagblad over brand utilities. Met de kop ‘Merken helpen een handje’ staat er vandaag een interessant artikel in deze krant over de ontwikkeling ‘diensten in plaats van reclame verminderen irritatie en leveren soms geld op’.

    Gelukkig zijn er adverteerders die niet alleen voor rationele effecten op de korte termijn gaan, maar ook investeren in emotionele effecten op korte of lange termijn. Sterken merken leveren namelijk nog steeds een 6 maal  hogere RIO op dan gemiddeld en dat snappen ze bij mijn favoriete krant (die sinds 1796 over ‘Al het geene tot het financieele eenige betrekking heeft’ schrijft) inmiddels ook…

    Eerder publiceerde ik samen met Ingmar de Lange een artikel over dit onderwerp in de Adformatie en maakte ik samen met Ingmar en Dirk Johan Klanker een podcast over deze ontwikkeling, die relevantie tastbaar maakt en van reclame weer gewoon marketing.


reacties