1. PERSBERICHT Lancering Lab1111

    Martijn Sengers, Remko Posthuma en Jeroen de Bakker zijn Lab1111 gestart. Lab1111 ontwikkelt en exploiteert digitale  communicatieproducten voor merkadverteerders, mediabedrijven en reclamebureaus.

    Sengers, Posthuma en De Bakker werken binnen Lab1111 samen met 4 medewerkers ondermeer aan Teamlink van Amstel en de Zonneradar.nl van Wieckse. Twee interactieve platformen die zij afgelopen jaar bij 2009 Amsterdam voor Heineken Nederland hebben ontwikkeld.

    Het starten van Lab1111 is een logische volgende stap. Projecten als  Teamlink -waar we aan relevante en langdurige merkrelaties met  consumenten werken- vragen om een andere organisatiestructuur en ander  talent dan die van veel reclamebureaus en marketingcommunicatie-adviesbedrijven. Vandaar deze logische vervolgstap na onze werkzaamheden de afgelopen twee jaar bij 2010 Amsterdam.


reacties