1. Coq d’Honneur van het GVR…

    Afgelopen maandag werden de Gouden Hanen van het Genootschap van de Reclame (GVR) uitgedeeld tijdens een diner met 40 prominente vakgenoten op de 32e etage van de Rembrandt Toren in Amsterdam. Ik had de eer en het genoegen om samen met Raph Wisbrun, Fons van Westerloo en Rogier IJzerman in aanmerking te komen voor een Coq d’Honneur (zie Adformatie).

    GVR-voorzitter Ruud Polman lichtte toe ‘Voor zijn rol als voorvechter van de digitale wereld’ en ‘Als ondernemer en strateeg heeft hij in meerdere bedrijven een leidende rol gespeeld. Zo is hij oprichter van Qi, 2008, Brandwebbing en recent Lab1111. Naast zijn ondernemerschap is hij een onvermoeibare zendeling van het digitale woord.’ GVR bedankt. En natuurlijk ook iedereen met wie ik al jaren samenwerk en mijn opdrachtgevers die het allemaal mogelijk maken.


reacties