1. SpinAwards :: 100% conversie

  Op de SpinAwards Night 8 april jongstleden vielen zowel Amstel Teamlink als Zonneradar van Wieckse in de prijzen. Voor beide cases ontvingen we een Zilveren Spin. Uiteraard waren we zeer blij met het resultaat, het was een score van 2 prijzen uit 2 nominaties. Het juryverslag staat hieronder:

  De jury over Wieckse Zonneradar, zilver in de categorie ‘Beste website concept’:

  “Het lef om door heel Nederland sensoren te plaatsen die inzichtelijk maken op welke terassen je -in de zon- kan genieten van een wit biertje, leidde niet alleen tot een stijgend aantal blije terrasbezoekers. Ook tot nieuwe terrashouders die klant wilden worden van Wieckse om mee te kunnen doen met Zonneradar.nl.

  Het creatieve idee -een optimistische buienradar- en de technologische vondst maken de weg vrij om Wieckse nog jaren een relevante website te bieden met tal van denkbare uitbreidingen.”

  De jury over Teamlink van Amstel, zilver in de categorie ‘Beste Content’:

  “Een slimme case die content van de KNVB op een unieke wijze verpakt. Via een widget of via de site www.teamlink.nl kan de amateurvoetballer van Nederland op een doeltreffende manier op de hoogte blijven van het speelrooster, de organisatie en standen van zijn of haar team.”


reacties