1. Merk- en marketingsessies in september

    Maandag 6 september aanstaande -vanaf 17.00 uur- organiseert de Re:set commissie van de VEA de sessie  ‘De Grens van Geven, een zoektocht naar campagne- en business modellen voor merken anno 2010’. Sprekers zijn Mark Berendse van Google, Ronnie Overgoor van BlueShots en Madelon van der Tor van Unilever. Deze bijeenkomst mag ik moderaten. Bekijk de flyer hier.

    Dinsdag 7 september aanstaande -vanaf 9.30 uur- organiseert Blauw het Superpromoters evenement. Deze bijeenkomst gaat over het gelijknamige boek van Rijn Vogelaar waarin hij beschrijft wat de kracht is van enthousiasme onder klanten en hoe je Superpromoters van je merk kunt inzetten om aanbevelingen te doen en bijvoorbeeld kunt gebuiken voor co-creatie. Op dit evenement in de Heineken Music Hall spreken -naast ondergetekende- onder andere ook Coen Dekker en Jetske Feeve van Heineken, Jacobien Meijering van Zwitsal en Alain DuJardin van Lost Boys. Bekijk de uitnodiging hier.

    Donderdag 16 september aanstaande organiseert het European Institute for Brand Management (EURIB) -in samenwerking met mij- een masterclass ‘Brand Programming’. De sessie is in de middag en maakt onderdeel uit van een langlopende strategische merkmanagement opleiding. Los opgeven voor deze sessie is ook & hier mogelijk.


reacties