1. Nieuwe release Amstel Teamlink live

  Bij de start van het nieuwe seizoen is er weer een nieuwe release van onze voetbal-‘brand utility’ live gegaan. Teamlink 2.0 is ondermeer ontwikkeld op basis van meerdere gebruikersonderzoeken en allerlei ‘audience’-inzichten die we het afgelopen jaar hebben verzameld. BTW…Na het eerste voetbalseizoen hebben bijna 50% van alle senior amateurteams zich aangemeld voor deze unieke dienst van Amstel.

  Teamlink bevat nieuwe features, zoals een overstapwizard voor eventuele teamwijzigingen, informatie over KNVB-bekerwedstrijden, de mogelijkheid om activiteiten buiten het veld te plannen en een uitgebreide teampagina die het beheer nog eenvoudiger maakt. Verder is de registratie vereenvoudigd en bestaat er de mogelijkheid om vaantjes te verzamelen op basis van teamprestaties en het Teamlink-gebruik. Tot slot is de startpagina compleet aangepast, is de integratie met sociale media verbeterd en is Teamlink nu beschikbaar als iPhone en Android app.

  Merkeffecten

  “Teamlink is een tool dat perfect aansluit op Amstel’s voetbalplatform en focus op amateurvoetbal. Voetbal verbindt mannen en daar staat het Amstel merk ook voor,” vertelt Maud Meijboom, Marketing Manager Amstel. “Recent onderzoek heeft ook laten zien dat Teamlink aantoonbaar het Amstel merk versterkt. Het blijkt zelfs dat herhaald gebruik van de dienst leidt tot een significante stijging van onze merkvoorkeur.” De vakjury’s van onder andere de SpinAwards, San Accenten en Esprix onderscheidden Amstel met diverse awards, ondermeer op het gebied van media-innovatie en effectiviteit.

  Lab1111 is verantwoordelijk voor de strategie, het concept, de regie van de realisatie en de exploitatie van Teamlink. Deze keer werkten we wederom samen met Us Media (front end), ISM eCompany (back end) en M2Mobi (mobiel).

  Meer informatie over de nieuwe Teamlink release staat in het officiële persbericht met beeldmateriaal binnen onze eigen ‘press room’.

  Bekijk de uitleg-video eventueel hier.


reacties