1. Must_see :: Life in a Day

    Dit bericht hoort bij de eerdere post :: De rol van influentials en ‘earned media’

    Google vertoonde afgelopen week in de Stadsschouwburg in Amsterdam -aan een select aantal genodigden- een bijzondere documentaire. Het was de preview van een film die tot stand is gekomen dankzij de medewerking van 80.000 mensen. Op 24 juli 2010 riep Youtube iedereen ter wereld op om videomateriaal in te zenden van wat er zich die dag afspeelde. Een bekende filmmaker -Ridley Scott- heeft een selectie gemaakt van alle fragmenten en heeft er een ontroerend geheel van gemaakt. De film is binnenkort te zien op een Youtube kanaal op jouw computer. BTW… Ti’s overigens fijn dat dit binnen een YouTube player is. Halverwege gaat het namelijk een beetje traag en dan kan je de film in ieder geval makkelijk doorspoelen….


reacties