1. Inspiring audiences

    Begin dit jaar heb ik MediaPartners geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe positionering (lees een nieuwe toekomstperspectief). Dit bedrijf werd bekend door succesvolle magazines, zoals Allerhande van AH en de Holland Herald van de KLM.

    Het interessante is dat we dit traject hebben doorlopen aan de hand van een business model canvas. Eigenlijk bedoeld voor startups. We hebben opnieuw naar de waarde-propositie gekeken, (nieuwe) klant-segmenten gedefinieerd en de bestaande en gewenste dienstverlening -en bijbehorende competenties- van het bedrijf in kaart gebracht en omgezet in “actionable plans”.

    Ook hebben we na een marktinventarisatie een nieuwe landing-page in beta opgesteld. Dit om de ontwikkelde propositie -passend bij het verleden en het heden- te testen en in- en extern te valideren. Het resultaat -na een paar optimalisatieslagen- staat nu live.

    Tenslotte is MediaPartners ook nog eens van naam veranderd. Ze gaan voortaan door het leven als MPG. Inspiring audiences


reacties