1. Ondertussen bij Airborne

  Deze week schreef ik de onderstaande update voor onze collega’s van Ace, the family of leading agencies. Wellicht leuk om te lezen … Leestijd: ca. 120 seconden.

  (1/5) Afgelopen vrijdag zijn wij op werkbezoek geweest bij Amaru in Zuidoost. Leroy Niemel had een lekkere lunch en een super inspirerend verhaal over culturele educatie met genoeg aanknopingspunten om samen te gaan werken. Een kort, knap gemaakt audioverslag van onze stagiaire luister je hier. Wordt vervolgd!

  (2/5) Gisteren is de 4e en voorlopig laatste aflevering live gegaan van ‘Vitale Functies’. Een podcast-reeks van Pensioenfonds PFZW over werken in de zorg. Met verhalen over indrukwekkende momenten en ervaringen die een diepe indruk achterlaten bij zorgteams. In de laatste aflevering horen we een zorgteam van het Prinses Maxima Centrum vertellen over hun werk met kinderen die kanker hebben. Maar ook horen we het verhaal van zorgmedewerkers die betrokken waren bij de ontruiming van een ziekenhuis tijdens de overstromingen vorig jaar in Limburg en de hartverscheurende situatie in een verzorgingshuis gedurende de eerste corona lockdown. Luister hier

  (3/5) Onze podcast-reeks ‘De Man met de Rammelaars’ voor het Joods Museum is zeer goed ontvangen. En heeft geleid tot veel bezoekers aan de gelijknamige tentoonstelling in het museum. Dit waargebeurde verhaal over het bijzondere leven van Heinz Keijser begint in het Duitsland van de jaren ’20 en eindigt in een naoorlogs Nederland. Leuk om te vermelden: deze podcast wordt binnenkort ook uitgezonden op de radio. Luister hier

  (4/5) Verder zijn we o.a. gestart met de productie van een een nieuwe reeks ‘Verborgen Verhalen’ voor de ANWB, starten we binnenkort met een vierde serie van ‘Topstukken’ van de VriendenLoterij en produceren we nieuwe afleveringen voor de serie ‘Je Beste Zelf Zijn’ voor Randstad Groep Nederland. Daarnaast loopt de productie voor ‘Moved by Sound’ (onderdeel van het platform Discovered van Porsche) lekker door en staat de derde aflevering met Pieter Perquin (a.k.a. Perquisite) gepland om 5 april live te gaan.

  (5/5) Last, but not least: ons team is afgelopen periode uitgebreid met Madelief en Sam. Madelief is een nieuwsgierige stagiaire die Crossmediale Communicatie studeert en o.a. onderzoek doet naar ‘thought leadership’. Sam komt vers van het conservatorium en is een zeer getalenteerde maker die ons helpt met het componeren van muziek en het editen van onze audioproducties.

  Tot zover! Dankjewel voor de aandacht en natuurlijk veel luisterplezier …


reacties