1. Trends in innovatie

    Enkele weken geleden waren weer de Accenture Innovation Awards. Dankzij onze prijs met Boodschapp vorig jaar in de e-commerce categorie heb ik een plek gekregen in de jury. De entertainment-jury welteverstaan.

    De winnaar in deze categorie was Song Flow. Een handige tool waarmee artiesten & bands zelf hun muziek kunnen publiceren, distribueren en verkopen. Via alle beschikbare digitale kanalen, denk aan online muziek winkels en sociale media.

    Tijdens de Innovation Experience -waar de prijzen werden uitgereikt- was er een interessante presentatie van een Accenture medewerker. Er is een inventarisatie gemaakt van de soort inzendingen dit jaar.

    De vier grote trends in innovatie staan hieronder helder op een rijtje: ‘Analytics, from gigabyte to giga value’‘A unique offer for you’, ‘Published by me, followed by you’ en ‘Sharing is the new having’. Met de inzendingen als toelichting & uitleg. Een mooi beeld van de impact van digitalisering. Wat mij betreft.

     


reacties