1. Mark van Leest over het mediamerk Ajax (podcast)

    Het afgelopen jaar hebben we meer dan 15 externe sprekers over de vloer gehad bij Talpa Radio om hun kennis te delen. Elke sessie leverde weer nieuwe inzichten op. En enthousiasme bij de aanwezigen. Helaas hebben we niet van elke bijeenkomst een podcast gemaakt. Maar gelukkig lag er nog 1 op de plak om vandaag te publiceren. Die van Mark van Leest van Ajax.

    Mark vertelde dit najaar over hoe je van een voetbalclub een mediamerk maakt. In 10 minuten worden de belangrijkste punten van zijn presentatie besproken, waaronder branded content, hoe Ajax zich onderscheidt en de optimale voetbalbeleving in de ArenA. Veel luisterplezier, klik hier.

    Eerdere afleveringen: Bas Prass over growth hackingMary Hoogerbrugge over merkregieOscar Kneppers over startupsCor Hosper over content marketing, Cor Noltee over design thinking en Gonnie Spijkstra over storytelling & atomiseren.


reacties