1. 2019. Het jaar van Voice en Smart Speakers

    Na de opkomst van mobiel staan we aan de vooravond van een volgende “groundbreaking” digitale ontwikkeling, aangejaagd door een stemgestuurde interface. Bij Talpa Network zijn we hier al druk mee in de weer.

    Over deze ontwikkeling en onze initiatieven voor Google Assistant en Alexa van Amazon heb ik de afgelopen maanden geregeld mogen spreken. Ondermeer bij de OpenVoice meetups, NIMA Marketing Day, de Kick030, de 1e Voice Conference in Nederland en recent nog bij het Cross Media Café. 

    Een verslag van eerstgenoemde event in het Financieele Dagblad staat hier: “Voice is het nieuwe internet”. En de podcast die Elger van der Wel van NUMRUSH -de nieuwssite rondom smart technology en innovatie- tijdens de Voice Conference heeft opgenomen is hieronder te beluisteren.

     


reacties