1. Online Radioday 2019

    Onlangs mocht ik spreken op de Online Radioday 2019 in Beeld en Geluid in Hilversum. Het congres in Nederland over de digitalisering van radio en alle nieuwe ontwikkelingen in de audiomarkt, zoals on demand muziek, smart speakers en podcasting.

    Het onderwerp van mijn verhaal was de Talpa Network audiostrategie met in de hoofdrol ons streaming platform JUKE.

    Ik heb kort toegelicht wat wij de afgelopen tijd hebben geleerd en veranderd, waar onze dienst nu staat en met welke drie innovatiethema’s binnen onze ontwikkelteams wij de komende tijd gaan werken aan een consumentgericht, relevant en onderscheidend product.

    Ook heb ik verteld hoe onze Product & Growth-organisatie binnen het radiobedrijf van Talpa Network is ingericht en hoe wij met heldere OKR’s (‘Objective’ en ‘Key Results’) werken om duurzame groei en lange termijn impact na te streven.

    Een video-interview naar aanleiding van mijn presentatie is hier te bekijken. En de presentatie is hier terug te luisteren.


reacties