1. Cafe du Cyber :: CannesLions in Nederland

  Vorige week maandag vond CannesLions Amsterdam plaats. Een bijeenkomst in Nederland voor iedereen in de reclame die niet naar het prijzenfestival in Zuid-Frankrijk is geweest afgelopen zomer. Tijdens dit evenement werd ook Café du Cyber herhaald. Een sessie waar CyberLions-jurylid Martijn Sengers vertelde wat er tijdens de jurering allemaal was besproken en toelichtte waarom Uniclock, Sol Comments & Year Zero de uiteindelijke winnaars waren. De sessie werd (wederom) geleid door Astrid Prummel van Adformatie en verder namen aan de sessie deel Dagan Cohen van Draft, Marvin ter Dam van Achtung en ondergetekende.

  Eigenlijk wilde in niet nog een keer schrijven over de CannesLions, maar ik kreeg nog deze video die gemaakt is door de sponsor Ilse Media. Met een verslag van zowel Café du Cyber als Café du Print. Inclusief ‘optredens’ van mijn creatieve collega’s Liat Azulay en Jeroen de Kort & van Martijn Sengers die per 1 oktober naar 2008 komt. Wellicht tot nog leuk om even naar te kijken..


  Video Café du Cyber in Cannes from jeroendeb on Vimeo.

   
  Gerelateerde items

  Nieuws: Martijn Sengers versterkt 2008

  Terug van de Lions in Cannes


reacties