1. Live :: de prototype van BrightSpaces

  Afgelopen week is BrightSpaces live gegaan. De beta-versie wel te verstaan. Dit nieuwe initiatief -van het innovatieve lifestyle magazine Bright, Remko Posthuma en ondergetekende- brengt ideale fysieke hangplekken voor mobiele werkers in kaart. BrightSpaces zijn ideaal voor als je een half uurtje over hebt tussen twee afspraken, een middagje wilt vluchten van kantoor of thuis werken wel weer even hebt gezien… 

  Elke BrightSpace heeft lekkere koffie, openbare wifi en de kans is groot dat je er andere Bright people aantreft. Wat live staat is de prototype. Snel zullen nieuwe releases volgen en natuurlijk gaan we naar location based services, mobiele applicaties en meer toeters en bellen.

  De afgelopen week heb ik voor het eerst de Q&A op LinkedIn gebruikt om te crowdsourcen. Op mijn vraag of mensen uit mijn netwerk goede toevoegingen hadden voor BrightSpaces, heb ik meer dan 10 nieuwe BrightSpaces aangedragen gekregen, los van allerlei goede tips en aanbevelingen. 

  Nu eerst verder kerst vieren & in 2009 gaan we BrightSpaces verder uitbouwen.

  (Het design is overigens verzorgd door Richard de Jong).

   

  Gerelateerde artikelen :: Koffie, wifi & reclame en Spaces to be

   


reacties